Skip to main content

Full-service internetbureau en website bouwer Haarlem

Website laten maken? Wij zorgen al 6 jaar voor online succes

Bij Versgeplukt gaat het over meer dan alleen het laten maken van een mooie website. Graag willen wij bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Dat doen we door nieuwe klanten voor je te werven via slimme en betaalbare online marketing. Met online marketing verdien je jouw website snel terug. Een website laten maken bij Versgeplukt geeft je een voorsprong op concurrenten.

Is je website moeilijk leesbaar op smartphones en tablets?

Zes op de tien internetters gaan in 2015 mobiel online. Dat vereist een andere aanpak en opbouw van je website. Door je website design en techniek schaalbaar, oftewel responsive op te bouwen, maak je de leesbaarheid van je website op verschillende beeldscherm resoluties veel beter. Het voordeel van een responsive website is naast leesbaarheid de hogere conversie op smartphones en tablets. Wij optimaliseren je website voor smartphone en tablet zodat op elk apparaat optimale weergave is gegarandeerd en je geen klanten misloopt.

Een website met een WordPress CMS

Heb je al een webdesign bureau met een zelf ontwikkeld CMS? Dan zit je daar voor altijd vast. Daarom gebruiken wij WordPress. Dan ben je vrij en is je website van jou. Bovendien is WordPress het makkelijkst te gebruiken CMS ter wereld.

Hosting en domeinnaam registratie

Op het gebied van hosting en domeinregistratie zijn we één van de goedkoopste van Haarlem. Wij werken met verschillende hosting abonnementen geheel afgestemd op jou behoefte en wensen. Heb je een nieuw bedrijf of heb je een nieuwe domeinnaam laten registreren voor je website of webshop? Registreer bij ons je domeinnaam snel en goedkoop. Ook domeinnamen verhuizen verzorgen wij.

[template id=”2250″]

Bureau voor websites en webdesign Haarlem

Wat zijn de doelstellingen en wat wil je met je website bereiken? Meer verkopen, informeren, verrassen, aan je merk bouwen of diensten communiceren? Een goed doordachte website strategie is van groot belang voor succes en het behalen van doelstellingen. Daarbij is vindbaarheid essentieel voor de kans van slagen. Aan de hand van de gekozen communicatie & strategie kunnen wij een online communicatieplan opstellen. Bij omvangrijkere websites wordt een interactie design en webdesign templates gemaakt. Wanneer alle functionaliteit helder is, dan worden de visuele designs en templates ontworpen en uitgewerkt. Kijk in onze portfolio voor websites en webdesign projecten.

mondygo webdesign

Mondygo responsive webdesign

mondygo.nl

 

NBTC watersport

NBTC watersport webdesign

holland.com

 

webdesign Pré Wonen

webdesign Pré Wonen

prewonen.nl

 

responsive webdesign vliegtickets

responsive webdesign vliegtickets

vliegtickets.nl

 

TiM Groep responsive webdesign

TiM Groep responsive website

 

Onderscheidende en resultaat gedreven websites? Versgeplukt webdesign Haarlem

Als creatief internetbureau zijn we altijd op zoek naar de onderscheidende factor. Zowel in webdesign als in navigatie, functionaliteit en content. Hierin wijken we graag af van de gebaande paden maar altijd houden we rekening met doelgroep, usability en vindbaarheid van de website. Zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines terechtkomt, maar ook het inzetten van social media kan een belangrijk middel zijn om uw marketing doelstellingen te bereiken. Versgeplukt webdesign Haarlem is de juiste partner voor advies, strategie en realisatie van functionele en dynamische websites. Wij helpen je graag op weg.

Websites, webshops, apps, logo, huisstijl etc.

Ben je op zoek naar een website met CMS, uitgebreide webshop, nieuwsbrief functionaliteit en online betalingssysteem? Versgeplukt webdesign haarlem biedt jou altijd een duurzame en hoogwaardige oplossing. Door de juiste mix maatwerk én kant-en-klare producten. Voor Content Management, E-commerce, Hosting en E-mailmarketing kunnen wij diverse oplossingen bieden. Versgeplukt is de partner voor technische implementatie, beheren en produceren van content, het ontwikkelen van een online communicatieplan of het analyseren van bezoekersstromen.

Of wij jou verder helpen op internet? Absoluut!

Bel voor meer informatie of neem contact met Versgeplukt webdesign haarlem op via het contactformulier.

vliegtickets responsive webdesign haarlem
Woodwing website webdesign
bybar webdesign website
Woodwing webdesign haarlem