Skip to main content

Specialisten in

WordPress websites

Versgeplukt is een bureau in Haarlem gespecialiseerd in WordPress website design en realisatie

Wat zijn de doelstellingen en wat wil je met je WordPress website bereiken? Meer verkopen, informeren, verrassen, aan je merk bouwen of diensten communiceren? Een goed doordachte website strategie is van groot belang voor succes en het behalen van je doelstellingen. Daarbij is vindbaarheid essentieel voor de kans van slagen. Voor grote en kleine bedrijven verzorgen wij de complete realisatie van WordPress websites. Waarin wij ons onderscheiden is dat we niet een template als basis nemen maar het design. Dus een WordPress website die naadloos aansluit op uw identiteit en uitstraling. Kijk in onze portfolio voor gerealiseerde WordPress website projecten.

Waarom kiezen voor een WordPress website?

WordPress is een krachtig open-source CMS dat uitblinkt in gebruik en mogelijkheden. Een aantal voordelen van WordPress op een rij:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Open-source dus leverancier onafhankelijk
  • Het WordPress CMS is schaalbaar en goed uit te breiden
  • WordPress is een ideaal CMS voor starters vanwege beperkte kosten

WordPress hosting

Naast de realisatie van WordPress websites verzorgen wij ook de hosting van je WordPress website. Wij monitoren de website en kunnen periodiek plugins en het CMS zelf updaten en bijwerken. Zo blijft de website gezond en up to date. Hiervoor dient wel een hosting en service contract worden aangegaan.

Of wij jou verder helpen op internet? Absoluut!

Bel voor meer informatie met Fred Overvliet 06 5321 8281 of neem contact met Versgeplukt webdesign haarlem op via het contactformulier.

Een internetbureau in het centrum van Haarlem gespecialiseerd in WordPress websites.

Versgeplukt is gespecialiseerd in WordPress website design en realisatie, zoekmachine optimalisatie en online marketing. Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Haarlem? Wil je een nieuw responsive webdesign of ben je helemaal uitgekeken op de huidige website? Of een product of dienst via een speciale WordPress website communiceren? Of gewoon een website die heel goed wordt gevonden en bovenaan staat bij Google en andere zoekmachines? Wij adviseren je graag welke oplossing de juist is en wat het beste binnen jouw budget past. Voor in het oog springende WordPress websites ben je bij Versgeplukt webdesign Haarlem aan het juiste adres.

mondygo webdesign

Mondygo responsive webdesign

mondygo.nl

NBTC watersport

NBTC watersport webdesign

holland.com

webdesign Pré Wonen

webdesign Pré Wonen

prewonen.nl

responsive webdesign vliegtickets

responsive webdesign vliegtickets

vliegtickets.nl

TiM Groep WordPress website

TiM Groep responsive WordPress website

Onderscheidende en resultaat gedreven WordPress website? Versgeplukt webdesign Haarlem

Als creatief internetbureau zijn we altijd op zoek naar de onderscheidende factor. Zowel in webdesign als in navigatie, functionaliteit en content. Hierin wijken we graag af van de gebaande paden maar altijd houden we altijd rekening met doelgroep, usability en vindbaarheid van de website. Zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines terechtkomt, maar ook het inzetten van social media kan een belangrijk middel zijn om uw marketing doelstellingen te bereiken. Versgeplukt webdesign Haarlem is de juiste partner voor advies, strategie en realisatie van functionele en dynamische websites. Wij helpen je graag op weg.

WordPress websites, webshops, apps, logo, huisstijl etc.

Ben je op zoek naar een website met WordPress CMS, uitgebreide webshop, nieuwsbrief functionaliteit en online betalingssysteem? Versgeplukt webdesign haarlem biedt jou altijd een duurzame en hoogwaardige oplossing. Door de juiste mix maatwerk én kant-en-klare producten. Voor Content Management, E-commerce, Hosting en E-mailmarketing kunnen wij diverse oplossingen bieden. Versgeplukt is de partner voor technische implementatie, beheren en produceren van content, het ontwikkelen van een online communicatieplan of het analyseren van bezoekersstromen.

vliegtickets responsive webdesign haarlem
Woodwing website webdesign
bybar webdesign website
Woodwing webdesign haarlem