Brink’s Solutions Nederland

Werkzaamheden voor
Brink’s Solutions Nederland


Website: brinks.nl

Brink’s Solutions Nederland
Brink’s Solutions Nederland
Brink’s Solutions Nederland

Brink’s Solutions Nederland is onderdeel van The Brink’s Company, een beursgenoteerd bedrijf (NYSE:BCO). Actief in 100 landen, opererend vanuit 52 landen werken er ruim 76.500 werknemers dagelijks voor onze klanten. 
Verspreid over het land heeft Brink’s 5 operationele locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.  In Nederland werken er ruim 1.000 medewerkers. Wekelijks levert Brink’s diensten op ruim 55.000 plekken voor meer dan 6.500 klanten verspreid door heel Nederland.

Het Nederlandse hoofdkantoor van Brink’s is gevestigd in Utrecht en het bedrijf heeft meerdere kantoren en faciliteiten verspreid over het land. Brink’s biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder geldtransport, ATM-services, waardetransport, waardeopslag, en beveiligingsoplossingen voor bedrijven.

Brink’s heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en veilige partner voor bedrijven en particulieren die waardevolle goederen willen transporteren, opslaan en beveiligen. Het bedrijf heeft strenge veiligheidsprocedures en -normen en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en beveiligingsapparatuur om de veiligheid van hun klanten en medewerkers te garanderen.