Wij zijn het bureau voor in SEO Haarlem.
Beter scoren in Google doe je samen met Versgeplukt

Laat Versgeplukt SEO Haarlem jouw zoekmachine optimalisatie verzorgen. WE KNOW SEO!

google optimalisatie en seo haarlem

Zoekwoorden onderzoek. Essentieel voor Google succes!

Welke zoektermen gebruikt de doelgroep om te vinden wat ze zoeken? We brengen het zoekgedrag van de doelgroep in kaart, zodat we de content van de website daarop kunnen aansluiten. De aansluiting tussen website-inhoud en zoekgedrag van doelgroep is cruciaal voor een goede online vindbaarheid.

Contentstrategie voor de website? Nu we in kaart hebben hoe mensen zoeken en waarvoor we goed gevonden willen worden, koppelen we deze lijst aan de bestaande pagina’s van de website. We kiezen de zoekwoorden waarop de website goed wordt gevonden. Vervolgens maken we een prioriteitenlijst en een bijbehorende planning voor het herschrijven van de teksten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de klant. Het publiceren van de teksten op de website kunnen wij vervolgens ook voor onze rekening nemen.

Waar moet je op letten als je een webpagina (her)schrijft voor SEO?

Dit onderdeel wordt ook wel on-page optimalisatie genoemd, naar alle rankings factoren die zich op één losse webpagina bevinden. Hoe beter de pagina’s zijn ingericht, hoe hoger de website in de zoekresultaten eindigt.

Technische optimalisatie voor SEO Haarlem

Naast content heeft de techniek of structuur van een website invloed op de Googleranking. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO om grondig te controleren: met verkeerde technische instellingen zullen je inspanningen voor niets zijn. Onder de techniek van de site vallen o.a.: XML-sitemap, opsporen duplicate content, laadtijd van de website, 301 en 302 verwijzingen etc.

Meer weten over SEO of een SEO scan laten maken?

Neem contact met ons op voor een gratis SEO scan.

[template id=”2309″ portfolio ALLES]