Wij geloven niet in ‘u vraagt wij draaien’. Mooie concepten groeien het beste met duidelijke doelstellingen, een goede briefing en middelenvrije benadering. Dat is natuurlijk niet voor elke opdracht vereist, maar voor een kernconcept waar u lange tijd profijt van wilt hebben is dit wel de juiste basis. Én het is de manier zoals Versgeplukt graag werkt. Want met een open en intensieve samenwerking ontstaan de mooiste dingen

Versgeplukt ontwikkelt concepten, campagnes voor diverse grote en kleine bedrijven en merken voor zowel online als offline media. Wij maken concepten die passen bij onze opdrachtgevers. We zijn van mening dat een concept pas echt gaat werken als het vernieuwend, origineel, pakkend is en aansluit op de belevingswereld van de ontvanger.

Het creatieve concept is de basis voor creatie. Versgeplukt heeft ook alles in huis om de doorvertaling te maken naar on- en offline media, en dat is wel zo prettig. Want daardoor ontstaat geen ruis en is er van het begin tot het einde één aanspreekpunt. Bij specifieke wensen kunnen wij – mocht dit nodig zijn – gebruik maken van een professioneel netwerk externe partners. Versgeplukt heeft hiermee alle expertises binnen handbereik en daardoor hoeven we zelden ‘nee’ te verkopen. Bij Versgeplukt kun je ook terecht voor brainstormsessies en creatief strategische branding sessies. Wij denken graag mee over hoe jij het beste jouw bedrijf of merk in de markt kunt zetten.