Wij zijn een creatief communicatiebureau in het centrum van Haarlem. Klein, creatief en slagvaardig!

Ben je op zoek naar een creatief marketing, communicatie en design bureau in Haarlem?

Versgeplukt communicatiebureau Haarlem is een allround communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het bedenken én realiseren van creatieve en effectieve communicatie. Vanuit het centrum van Haarlem verzorgen wij, voor grote en kleine opdrachtgevers in uiteenlopende branches, hun interne en externe communicatie.
Versgeplukt heeft vele smaken in huis: concept en strategie voor campagnes, grafische vormgeving en webdesign, realisatie van websites en apps. We zijn gedreven en ervaren om complete marketing-, branding- en positioneringstrajecten van begin tot einde te ontwikkelen, vorm te geven en te begeleiden.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons!

Een adviesbureau voor design en creatieve communicatie in haarlem

Wij geloven in een no-nonsense aanpak van creatieve communicatie en reclame. Dus niet oneindig lang vergaderen en omvangrijke rapporten en analyses. Maar gewoon kort en krachtig ‘to the point’ handelen gebaseerd op feiten, ervaring, gevoel en goede smaak. De kennis en deskundigheid van onze opdrachtgevers nemen we graag mee in het uitrollen van campagnes, acties en goed communicatie advies. Versgeplukt is in staat om snel tot de kern te komen en te verrassen zonder te vervallen in clichés. Wil je de interne organisatie motiveren, inspireren en laten excelleren dan is een goede interne communicatie essentieel. Je kunt daarbij denken aan interne campagnes en strategieën. Alle middelen om je (interne) communicatie doelstellingen te bereiken kun je toevertrouwen aan Versgeplukt communicatie Haarlem.

Versgeplukt heeft vele smaken in huis: concept en strategie, grafische vormgeving en webdesign, realisatie van websites en apps. We zijn gedreven en ervaren, en zijn goed in staat complete marketing-, communicatie- en positioneringstrajecten van begin tot einde te ontwikkelen, begeleiden en vorm te geven. Wij kunnen zowel de interne als externe communicatie naar een hoger plan tillen.

Waarom kiezen voor Versgeplukt communicatie Haarlem?
  • Geen moeilijke verhalen maar heldere ideeën
  • Slimme creatieve communicatie, origineel en pragmatisch
  • Korte lijnen en persoonlijk
  • Full-service communicatiebureau zonder overhead
  • Online en offline communicatie onder één dak
  • Strategische sparringpartner (ook op gebied van innovatie en processen)
  • 3 minuten lopen van Haarlem CS en parkeergarage
  • Verse koffie